Vilanova de Prades

La font nova de Vilanova de Prades, des d'on es veu una bona vista del poble




També vam trobar el safareig, aquest, realment, molt ben cuidat i conservat. Hi havia un rètol on explicava que el safareig original era a la font nova, però que a causa del massa sol que hi tocava el van traslladar, fins al lloc actual, on estava més protegit.




 

Comentaris

  1. He quedat glaçada veient que el safareig que vaig comentar ahir, s'ha omplert d'aigua. Després he mirat la darrera entrada i no el veig, potser ho he somiat!. 😉
    Sóc molt despistada amb els noms i segur que era a un altre poble i ara no el trobo.
    Em sembla un poble preciós, amb el campanar molt alt i l'aigua per tot arreu. Tant la font nova com en el nou safareig, es veu que estan ben cuidats.

    Bona tarda, nina.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No és pas culpa del teu despiste, no... és només culpa meva que "guardo" les entrades per comarques, falsejant si cal la data de publicació. L'entrada que vaig fer ahir, la vaig publicar i avui quan he publicat aquesta he aprofitat per "endreçar" l'anterior al seu lloc.

      Si cliquessis una de les etiquetes d'aquest post que diu Conca de Barberà, les trobaries totes seguides, aquesta i l'anterior. Al 2018, vaig passar uns dies en aquesta comarca i vaig publicar tots els pobles que vaig visitar, ara, aquest cap de setmana n'he visitat dos més de camí cap al Priorat. I les afegeixo al seu lloc. A partir d'ara les que publicaré (del Priorat) ja es quedaran endreçades automaticament, perquè com que encara no n'havia publicat cap, aquesta serà la seva data definitiva. Perdona el rotllo, però m'ha semblat que et mereixies una explicació.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog