La Torre d'Elna


A la llista de municipis de cada comarca, la que vaig trobar,  anomenava aquest poble La Torre d'Elna, tal com ho he posat al títol. 

Però quan arribes per  carretera a l'entrada del poble,  a un costat  de la carretera diu  La Tour d'Elne i a l'altre costat La torre del Bisbe. I potser aquest és el seu nom més autèntic.




Aquesta església  té  un campanar ben curiós: per un costat es veu com una torre rodona i per l'altre costat és pla. Crec que no n'havia vist mai cap d'aquesta mena. El poble té un color molt bonic i molt càlid, produit per aquestes façanes de les cases que combinen totxo i pedra.

Comentaris

  1. Sí que és ben curiosa aquesta torre. Jo tampoc no en conec cap com aquesta. Ni tan sols coneixia aquesta. Gràcies Carme.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A la primera foto és veu des d'un costat i a l'última des de l'altre.

      Gràcies a tu, Xavier! Amb motiu de tornar a aquest post per respondre el teu comentari, he vist un munt d'errades en el text i he pogut corregir-les. Soc un desastre total, escric i em penso que escric el que vull escriure i ni m'ho torno a mirar. Però després resulta que escric qualsevol cosa i de qualsevol manera. 😫😫😫

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog