Sant Esteve Sesrovires






Comentaris

  1. He obert el Google maps per a situar-me un poc. Veig què és un poble entre Olesa de Montserrat i Martorell, dos pobles què si conec. De Martorell gairebé no recordo res, però a Olesa hi vaig passar uns dies a la boda d'un amic i vam poder veure la Passió d'Olesa que em va encantar, t'estic xerrant de fa uns cinquanta anys!.
    De les fotos que ens poses avui, la que m'agrada més és la segona, on hi hagi verd...

    Aferradetes, nina.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cinquanta no, uns quaranta-cinc, volia dir... quin cap el meu!

      Elimina
    2. És una zona força industrial, El Baix LLobregat, en genral, vull dir. Aquests poblets han estat molt maltractats pel seu propi creixement. Veig que guardes les referències encara que siguin de fa molts anys. Gràcies per passar per aquest blog, tan irregular i tan "al meu rotllo". Amb tant confinament he hagut d'anar deixant de visitar pobles. M'he dedicat al Vallès Occidental, que és la meva comarca i quasi he aconseguit acabar-la.

      Elimina
  2. Tinc un cosí germà (que curiosament es diu Esteve) que viu en aquest poble, que no hem de confondre amb el magnífic Sant Esteve de les Roures.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em penso que s'hi deu viure bé, en aquest poble.

      I si bé tens raó que no s'ha de confondre amb el famosíssim Sant Esteve de les Roures, hem de reconèixer que estan certament emparentats o potser agermanats... he, he, he...

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog