Castellfollit de Riubregós



A Castellfollit de Riubregós hi havíem passat moltes vegades i també havíem parat a dinar o sopar o esmorzar moltes vegades també.  Hi ha un restaurant, que encara existeix, que es diu Can Pep, però a la meva família el coneixíem per Can Pau, perquè Pau era el nom del senyor que el portava, que era un antic conegut del meu pare, es coneixien de la guerra i no s'havien vist mai més, fins que cap als anys seixanta,  en una parada d'aquestes es van reconèixer. Evidentment sempre més en els nostres viatges d'anada i tornada  vam parar a Can Pau.  Crec que Pep era el nom del pare (o avi) d'en Pau que havia posat en marxa el negoci.

Ara la caretera està modificada i cal ficar-se en el desviament per anar fins a Castellfollit i fins a Cal Pep, però abans estava a peu de carretera i jo mai no m'havia ficat endins del poble.  I tampoc mai no havíem parat a Santa Maria del Priorat a tocar del poble.

Aquest dissabte, primer de febrer,  en un dia molt boiròs hem anat a retrobar els llocs.  Carrerons que s'enfilen, es creuen i passen per tots els racons i fins i tot sota les cases,  fan que hagi valgut la pena el viatge i l'aturada.








 Santa Maria del Priorat





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog