Sant Guim de la Plana


Ja de tornada, d'un dia llarg i ple de racons visitats, entrem  a Sant Guim de la Plana.  El castell protegit per gruixits contraforts, per totes bandes.

I darrere el castell com si s'amagués, el poblet baixa fent pendent, en uns recorreguts irregulars i farcit de raconets, arcades i passos per sota les cases.



Aquesta bonica placeta, és la Plaça Major,  fa tendresa i tot llegir-ho.




Comentaris

  1. Estàs fent una feinada exhaustiva Carme, descobrint-nos pobles. Aquest mateix de Sant Guim de la Plana té racons d'una gran bellesa. I fins avui no el coneixia. Gràcies per la dedicació.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo tampoc el coneixia, abans de dissabte passat. Crec que això és el mllor regal o premi per aquests recorreguts que fem. Hi ha llocs que els coenguis o no, ja saps que són bonics, i programem aquestes sortides, però passes a la vora d'un poble que no et sona de res i trobes aquestes petites meravelles. I passa ben sovint.

      Elimina
  2. Aquí si e hi he estat...El meu nebot i té família. Per Nadal fan un Pessebre Vivent, espectacular, el meu nebot i el meu renebot , sempre hi participen...Hi fa un fred que pela i molts porten una espècie d'armilla tèrmica, sinó allà tan quiets quedarien com un glaçó.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog